Снимки chernomorepfc.bgМоряците се подготвят за първата си тренировка.Футболистите на Черно море

...
Снимки chernomorepfc.bgМоряците се подготвят за първата си тренировка.Футболистите на Черно море
Коментари Харесай

Футболистите на Черно море минаха медицински изследвания

Снимки chernomorepfc.bg

" Моряците " се приготвят за първата си подготовка.

Футболистите на Черно море организираха наложителните медицински и функционални проучвания преди старта на подготовката за пролетния полусезон.

Вчера и през днешния ден преди обед през спортния диспансер минаха съвсем всички футболисти, на които с изключение на инспекция на здравословното и физическото положение, бе направена и кръвна картина.

Варненци стартират зимната си подготовка на 8 януари. Първата подготовка на отбора е в събота от 14 часа и ще се организира на стадион “Тича ”.

“Моряците ” ще се готвят напълно в морската столица, като до подновяването на шампионата треньорът Илиан Илиев възнамерява отборът да изиграе 8 контроли.

Първият спаринг на Черно море ще е на 19 януари против втородивизионния Добруджа. Три дни по-късно (22 януари) варненци ще срещнат тима на Лудогорец II., а на 29-и ще играят против Черноморец Балчик. На 9 февруари “моряците ” ще проведат две контролни срещи – против Созопол и Дунав Русе.

Последната инспекция преди мачовете от efbet Лига е на 12 февруари против тима на Добруджа. Търсят се противници за 26/27 януари и 2/3 февруари.

Контролите на Черно море:
19 януари – Добруджа
22 януари – Лудогорец II
26/27 януари – търси се противник
2/3 февруари – търси се противник
9 февруари – Созопол/ Дунав Русе
12 февруари – Добруджа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР